Spremite se

SAMO OVDE možete biti deo Bouvijeve neispričane priče i Majlsove najnovije pesme! (FOTO)

0
Program jubilarnog 30. Fashion Selection-a, koji se ove godine održava od 6. do 9 aprila, proširen je i obogaćen, te će se uz modne revije održati i filmske premijere i koncerti bendova iz regiona...
foto: Promo
foto: Promo

Program će se sastojati iz tri celine: Fashion Selection (modne revije), MegaCinema (filmske projekcije) i Music Selection (koncerti), i biće održan pod jedinstvenim zajedničkim nazivom eventa ENTERtainment. Posetioci će ove godine imaće prilike da uživaju u novonastalom programu MegaCinema, i pogledaju izvrsna filmska ostvarenja koja će upravo na ENTERtaiment-u imati svoje srpske premijere.

foto: Promo

Dokumentarac "Dejvid Bouvi - Neispričana priča" je delo Fransisa Vatlija, i nastavlja se na prethodni dokumentarac o Bouviju - "Dejvid Bouvi: Pet godina", koji je objavljen 2013. godine.

 

foto: Promo

Ipak najnoviji Vatlijev dokumentarni film, iz poštovanja prema privatnosti koju je Bouvi tako visoko cenio, se fokusira na Bouvijevu muziku i energiju koju je Bouvi ulagao u svoja tri poslednja projekta, a ne na njegovom ličnom životu. Više o radu na albumu iz 2013. "The Next Day" i albumu "Blackstar" koji je objavljen samo par dana pre njegove smrti, kao i postavljanje mjuzikla "Lazarus" gledaćemo 7. aprila od 17.30 sati u BelExpo Centru.

foto: Promo

Biografski film reditelja i glumca Dona Čilda o životu i muzici neponovljivog Majlsa Dejvisa, "Majlsova najnovija pesma", prikazaće se 8. aprila sa početkom od 17 sati u BelExpo Centru. Film "Majlsova najnovija pesma" nije samo o muzici, već je reč i o životu jednog od najpoznatijih i najuticajnijih džez izvođača koji se smatra začetnikom različitih džez podžanrova poput kula, modernog bopa, fuzije, modalnog džeza i fanka.

 

foto: Promo

Čidl kroz priču o vrsnom umetniku presipituje ko smo mi zaista, šta imamo reći i kako ćemo to reći.

 

foto: Promo

Poslednjeg dana ENTERtainment-a, 9. aprila od 17 sati u BelExpo Centru, posetioci će imati da prilike da se slatko nasmeju uz špansku komediju "Noćne priče". Priča o jednoj dugoj letnjoj noći u Barseloni tokom koje će se na neobičan način isprepletati pet različitih priča - Lucija, ostavljena devojka, Pako, stidljivi kamiondžija koji ne može da izjavi ljubav ženi svojih snova, Koke i Luisito dva buntovna tinejdžera u ukradenom automobilu, Alberto vozač ambulatnih kola kojem je nova devojka dala snage da menja nešto u svom životu i Pedro, taksista koji ima bračnih problema.

foto: Promo

MCF MegaCom Film obezbedio prava za prikazivanje filmova "Dejvid Bouvi – Neispričana priča", "Majlsova najnovija pesma" i "Noćne priče".

makonda-tracker