Premijera filma Šrek srećan zauvek

U nedelju 23. maja u 18 časova u Sava Centru biće premijera filma Šrek zauvek srećan koji će u svim bioskopima biti od 27. maja. Film su na srpski sinhronizovali naši pozanti glumci Dragan Vujić Vujke, Anica Dobra, Goran Jevtić, Raša Vujović, Boris Milivojević
0
1 / 4 Foto: Promo

Nakon borbe sa zlim zmajem, izbavljivanja prelepe princeze i spašavanja kraljevstva njegove tazbine, šta još ostaje jednom bauku da uradi? Ako ste Šrek iznenada ćete se naći u poziciji pripitomljenog porodičnog čoveka. Umesto plašenja seljana, kao što je nekad radio, Šrek je sada postao lokalna slavna ličnost koja nevoljno pristaje da potpisuje vile. Šta se desilo sa urlikom ovog bauka? U žalu za prošlim danima kada se osećao kao pravi bauk, Šrek naivno sklapa pakt sa slatkorečivim Rampelstiltskinom. Iznenada će se naći u poremećenoj, drugačijoj verziji Dalekog kraljevstva gde bauke love, Rampelstiltskin je kralj, a Šrek i Fiona se nikad nisu upoznali. Na Šreku je sada da poništi ono što je učinio u nadi da će spasiti prijatelje, vratiti svoj svet i povratiti svoju pravu ljubav.

I u ovoj novoj avanturi videćemo Magare i Mačka u čizmama, ali i neke nove likove, između ostalih nove bauke kao i pokvarenog zlikovca, Rampelstiltskina.

Režiju sinhronizacije potpisuje Goran Jevtić a glasove pozajmljuju glumci : Dragan Vujić Vujke (Šrek), Anica Dobra (Fiona), - Goran Jevtić (Rampelstiltskin), Raša Vujović (Magare), Boris Milivojević (Mačak u čizmama ).

makonda-tracker