kultura

Premijera filma Afterparti najavljena izložbom fotografija

0
Početak distribucije filma “Afterparti” najavljen izložbom fotografija “Noćni život Beograda u Afterpartiju” u Ušće Shopping centru
foto: Promo
foto: Promo

Bioskopska premijera filma Afterparti Luke Bursaća, jednog od filmova o kojima se najviše priča od Festa 2017, zakazana je za 6.april u bioskopu Cineplexx u Ušću. Tim povodom postavljena je izložba fotografija Noćni život Beograda u Afterpartiju.

Izložba predstavlja fotografije noćnog života prestonice viđenog okom filmske kamere, ovog mladog i kontroverznog reditelja, kao i glavnih likova u filmu koji predstavljaju generaciju mladih ljudi čiji se snovi, planovi i život u najvećoj meri svode na izlaske i provod.

 

1 / 6 Foto: Promo


Fotografije su i potpisali akteri filma, a izložba će biti postavljena u Ušću do 7. aprila.

Film Afterparti potpisuje najmlađa autorska ekipa u poslednjih nekoliko godina na čelu sa rediteljem Lukom Bursaćem, i kao takav najavljuje nov pristup i nove teme u domaćem filmu.

Takođe, film predstavlja i novu generaciju mladih glumaca Radeta Ćosića, Nikolu Šurbanovića, Vladimira Gvojića, Janu Milosavljević, koji su na jedan specifican način predstavili noćni život u Beogradu, uz pomoć iskusnih glumaca, takođe aktera u Afterpartiju Lidije Vukićević, Dragana Jovanovića i Slobodana Beštića.

Svečana bioskopska premijera filma biće održana u četvrtak, 6. aprila u 20 sati, nakon čega će se film naći na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji.

 

makonda-tracker