Neobično

Ludi provod: Ovo će vas emotivno dodirnuti, ali i dobro nasmejati (FOTO)

0
Filmska ostvarenja sa najvećih filmskih festivala redovno pronalaze svoje mesto na bioskopskim repertoarima u Srbiji, pa će i ovaj put beogradska publika imati prilike da od 16. marta pogleda italijansku komediju "Ludi provod" (La pazza gioia) koja je prikazana na poslednjem Kanskom festivalu.
foto: Promo
foto: Promo

Neobična komedija italijanskog reditelja Paola Virzija o dve pacijentkinje iz psihijatrijske ustanove koje koriste priliku za beg, emotivno će vas dodirnuti, ali i dobro nasmejati.

 

Kada im se pojavi prilika da pobegnu iz ustanove gde su smeštene, Beatris, bajkerka u duši koja misli da vlada svetom i Donatela, introverta zarobljena u svom svetu, kreću na put koji će im promeniti živote.

Želeli smo da ovo bude zabavna, ali iskrena komedija, a najiskrenije što sam mogao da napravim jeste da spojim dve ličnosti kao ove, a da pritom gledalac bude svestan da one nisu opšte prihvaćene već okarakterisane kao "lude", ističe reditelj.

 

1 / 6 Foto: Promo

 

Ljubitelji dobrog filma imaće priliku da pogledaju odličnu glumu Valerije Bruni Tedeski i Mikaele Ramacoti od 16. marta u Dvorani Doma Sindikata i bioskopu Tuckwood Cineplex.

makonda-tracker