FILMSKA POSLASTICA

Film Trag života uskoro u domaćim bioskopima (VIDEO)

0
U poslednjih nekoliko godina žanr naučne-fantastike filmova kao što su "Intersteler", "Marsovac" i "Dolazak" podigao se na jedan potpuno novi nivo.
foto: Promo
foto: Promo

U maniru tih ostvarenja ovog nam proleća stiže TRAG ŽIVOTA, naučno fantastični triler u kojem su glavne uloge ostvarili Džejk Gilenhal, Rebeka Ferguson, Rajan Rejnolds, Hirojuki Senada a u režiji Danijela Espinoze.

Priča naučno-fantastičnog trilera TRAG ŽIVOTA vrti se oko šestočlane posade na međunarodnoj svemirskoj stanici koja se nalazi na ivici jednog od najvažnijih otkrića u istoriji civilizacije: prvog dokaza života na Marsu.

 

Kako posada lagano započinje svoje istraživanje, njihove metode dovode do neželjenih posledica, novi oblik života pokazuje se mnogo inteligentnijim nego što je to iko mogao očekivati.

 

Iako je Rajan Rejnolds trebao da tumači glavnu ulogu u filmu, zbog paralelnog snimanja drugog filma odlučio je da nastupi u sporednoj ulozi pa je glavna pripala Džejku Gilenhalu, glumcu koji je svoj kvalitet dokazao u filmovima kao što su "Zodijak", "Zatočene" za koju je nominovan za prestižnu nagradu Oskar.

 

 

makonda-tracker