pokloni

Story vas nagrađuje: Poklanjamo karte za animirani film Ričard Roda

0
Vaš omiljeni portal pripremio vam je 2X2 ulaznice za projekciju novog animiranog filma, koja će se održati u Beogradu.
foto: Promo
foto: Promo

 

Svi mališani pozvani su na druženje u bioskopu RODA CINEPLEX u subotu 4. marta od 11 časova.

 

Dečaci i devojčice koji budu prisustvovali ovoj projekciji imaće priliku da se upoznaju s preslatkim pernatim drugarima, da se igraju i druže sa sjajnim glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji filma, a u 12 časova će početi specijalna projekcija.

 

Svoje glasove Ričardu, Maksu, Olgi, Kikiju i ostalima pozajmili su Nikola Todorović, Milena Živanović, Bane Jevtić, Peđa Damnjanović, Daniel Sič, Vuk Bulatović i drugi, a reditelj sinhronizacije je Nikola Bulatović.

 

Vrabac Ričard, siroče kog su od rođenja odgajale rode, veruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vreme za migraciju, njegova porodica roda mora da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi u šumi, jer ne bi preživeo putovanje do Afrike. Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Ričard će krenuti sam na jug, ali će mu se pridružiti ekscentrična sova s izmišljenim prijateljem i narcisoidni papagaj, disko-pevač. Na ovom epskom putovanju, oni će nabasati na brojne prepreke, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su zavisnici od interneta, vrana mafijaša i gromoglasnog džambo džeta. Kad konačno stignu u Afriku, Ričard će morati da spasi svog brata rodu iz kandži čudovišnog medojednog jazavca. Najmanja roda će morati da nauči da posmatra sebe kao najvećeg vrapca kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom porodicom.

 

***

foto: Promo

Story svojim vernim čitaocima poklanjaju ulaznice za ovu projekciju, a zainteresovani mogu da se prijave putem mejla redakcija@story.rs.

 

Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, adresu, broj telefona i naziv filma za koji se prijavljujete.

makonda-tracker