uzbuđenje ne prestaje

Najveća verzija King Konga koju je svet imao prilike da vidi: Filmski spektakl uskoro u bioskopima!

0
"Kong: Ostrvo lobanja", reditelja Džordana Voga Robertsa novi je filmski spektakl studija Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures koji uskoro stiže u naše bioskope.
foto: Promo
foto: Promo

Radnja filma smeštena je u 70-tim godinama i u njemu pratimo šaroliku ekipu istraživača koju je okupila avantura na nepoznatom, neistraženom ostrvu u Tihom okeanu.

 

foto: Promo

 

Usred ostrva, otkrivaju najvećeg Konga do sada, visokog kolosalnih 30 metara. Ovo je u svakom smislu najveća verzija King Konga koju je filmski svet do sada imao prilike da vidi.

 

foto: Promo


U glavnim ulogama su Tom Hidlston, Semjuel L. Džekson, dobitnica nagrade Oskar Bri Larson, Džon Godman, Džon Rajli i drugi.

Film je sniman na tri kontinenta preko šest meseci, počevši od mesta Oahu na Havaima - gde je snimanje započelo 2015. godine - zatim na australiskom Gold Coastu, i na kraju u Vijetnamu, na više lokacija, od kojih neke nikada nisu bile viđene na filmu.

 

foto: Promo

 

Film će se u distribuciji Blitza prikazivati u najprestižnijim formatima: 4DX i RealD 3D, a pretpremijerno prikazivanje kreće već od 8. marta u bioskopima Cineplexx i CineStar.

makonda-tracker