sjajan omaž

Beograd je bogatiji za jedan prelep mural: Delo inspirisano najpoznatijim mutantom osvanulo u srpskoj prestonici (FOTO, VIDEO)

0
U glavnom gradu Srbije, naslikan je mural na kome se nalazi najpoznatiji mutant, legendarni lik iz X-mena – Vulverin, urađen kao omaž ovom omiljenom liku, kojeg ćemo poslednji put gledati u filmu Logan: Vulverin već od drugog marta u bioskopima širom Srbije.
foto: Marko Obradović Edge
foto: Marko Obradović Edge

Ovaj grafit je nastao pre 10 dana, a rad je privukao veliku pažnju prolaznicima, kao i nekima od urbanih ljudi Beograda koji su oduševljeno prihvatili da se oprobaju barem na kratko u ulozi Logana, pa je fotograf Marko Obradović Edge napravio seriju sjajnih opakih fotografija na kojima možete videti influesere sa autentičnim Vulverinovim kandžama.

 

1 / 4 Foto: Marko Obradović Edge

 

Mural je nacrtao poznati diplomirani primenjeni slikar iz Beograda Marko Ćulum, dok je video snimio Miloš Demos.

 

Dok ne odete u bioskop, pogledajte video u kom se vidi kako nastaje ovaj fantastični mural.

 

 

Da se podsetimo, Logan: Vulverin je treći i poslednji film o Vulverinu sa Hjuom Džekmenom u glavnoj ulozi, koji u domaće bioskope dolazi 2. marta.

 

Priča prati Logana koji je već umoran i iznuren. Skriva se od sveta na meksičkoj granici dok se brine se o bolesnom Profesoru X. Ali Loganovi pokušaji da se sakrije od sveta i svoje prošlosti padaju u vodu kad se pojavi mladi mutant Lora Kini (X-23), progonjen od strane mračnih sila.

 

makonda-tracker