Iron Man 2 u našim bioskopima

Film Iron Man 2 biti premijerno prikazan u bioskopu Kolosej, TC UŠĆE, u sredu, 28. aprila u 20h.
0
1 / 8 Foto: Promo

Film kreće u redovnu distribuciju već sledećeg dana, 29. aprila i možete ga pogledati u bioskopima: Kolosej, Ster Cinemas i Roda.

Paramaunt Pikčers i Marvel Enterteinment predstavljaju željno iščekivani nastavak blokbaster filma zasnovanog na legendarnom Marvelovom superheroju - Iron Man, u kome su se ponovo udružili reditelj Džon Favro i nominovani za Oskara, Robert Dauni Džunior.

Sad kada je svet svestan da je pronalazač milijarder u stvari Iron Man, Toni će pokušati da iskoristi povlastice odela Iron Mana tako što će obnoviti ekstravagantni Stark Ekspo njegovog pokojnog oca, izložbu za humanitarne inovacije inspirisane tehnologijom. Dok američka vlada insistira da Toni preda revolucionarno oružje vojsci, Ivan Vanko (Miki Rurk), misteriozna figura iz prošlosti porodice Stark, planira da uništi Tonija otkrivajući sopstveno oružje razorne moći koje je zasnovano na Starkovoj tehnologiji.

Opterećen problemima na svim poljima dok se u isto vreme suočava i s ličnim demonima, Toniju ne preostaje ništa drugo osim da pozove svoje saveznike – stare i nove – da mu pomognu da se suoči s udruženim silama koje prete da unište njega i čitavo čovečanstvo.

U drugom nastavku Iron Mana, Dauniju će se priključiti ekipa vrhunskih glumaca uključujući Gvinet Paltrou, Dona Čidla, Skarlet Johanson, Sema Rokvela, Mikija Rurka i Semjuela L. Džeksona.

makonda-tracker