Poslednji nastavak Šreka

Od srede 21. aprila počeće prodaja karata za četvrti i ujedno poslednji nastavak priče o bauku Šreku pod nazivom Šrek, srećan zauvek
0
1 / 7 Foto: Promo

Nakon borbe sa zlim zmajem, izbavljanja prelepe princeze i spašavanja kraljevstva njegove tazbine, šta još ostaje jednom bauku da uradi? Pa, ako ste Šrek, iznenada ćete se naći u poziciji pripitomljenog porodičnog čoveka. Umesto plašenja seljana, kao što je nekad radio, Šrek nevoljno pristaje da deli autograme. Šta se desilo sa urlikom ovog bauka? U žalu za prošlim danima kada se osećao kao pravi bauk, Šrek naivno sklapa pakt sa slatkorečivim Ramplstiltskinom. Šrek će se iznenada naći u poremećenoj, drugačijoj verziji Dalekog kraljevstva, gde bauke love, Ramplstiltskin je kralj, a Šrek i Fiona se nikad nisu upoznali. Sad je na Šreku da poništi sve ono što je učinio u nadi da će spasiti prijatelje, vratiti svoj svet i povrati svoju pravu ljubav.

Film će biti i sinhronizovan na srpski jezik, a premijera je zakazana za 23. maj u Sava Centru.

Glasove glavnim junacima pozajmljuju naši poznati glumci:
Dragan Vujić Vujke (Šrek), Anica Dobra (Fiona), Goran Jevtić (Rampelstilskin), Raša Vujović (Magare), Boris Milivojević (Macan).

makonda-tracker