obara rekorde

Film Zona Zamfirova drugi deo videlo preko 100.000 gledalaca

264
Da film "Zona Zamfirova drugi deo" obara rekorde gledanosti potvrdio je proteklog vikenda i stohiljaditi gledalac, a film je za dvanaest dana, koliko se prikazuje u domaćim i inostranim bioskopima ostvario rezultat- 120.000 gledalaca.
foto: Promo
foto: Promo

Proteklog vikenda u prepunoj sali Sportsko - kulturnog centra u Obrenovcu, najviše sreće da bude stohiljaditi, jubilarni, imao je trinaestogodišnji učeniik Lazar Vlajković, kome su članovi ekipe filma uručili nagradni vaučer i omogućili druženje sa glumačkom i autorskom ekipom filma.

 

Film "Zona Zamfirova drugi deo" obara rekorde poput prvenca i nakon petnaest godina što je ekranizovana ljubavna priča Stevana Sremca o Zoni i Manetu.

 

Ovoga puta priča, prema scenariju Ivane i Miroslava Mitića, prati život u braku čuvenog para, dve godine nakon venčanja. Likove lepe Zone i Maneta dočarali su Brankica Sebastijanović i Milan Vasić, koji su već postali omiljeni par kod publike.


Film nastavlja da niže premijere u gradovima širom zemlje, a već ovog vikenda Beograđani će moći da uživaju u druženju sa akterima filma u nekom od bioskopa.

makonda-tracker