ne propustite

Poslednji nastavak 15-godišnje filmske franšize u bioskopima: PRITAJENO ZLO: KONAČNO POGLAVLJE

0
U bioskope nam stiže poslednji deo filmske franšize koju smo pratili punih 15 godina na bioskopskim platnima širom sveta. Ovaj filmski horor, u režiji poznatog Pola Andersona, u domaćim bioskopima će se naći već 26. januara.
foto: Promo
foto: Promo

Reč je o šestom nastavku popularnog serijala snimljenog prema istoimenoj video igri koja se prvi puta pojavila 1996. godine, a koja je od tada doživela pravu eksploziju ne samo u svetu video igara, već i na ostalim medijima uključujući niz igranih filmova, animiranih serijala, stripova, knjiga i novela.

 

Radnja filma Pritajeno zlo: Konačno poglavlje nastavlja se tačno tamo gde je prethodni film Pritajeno zlo: Osveta završio.

 

 

foto: Promo

 

Alis (Jovović) jedina je preživela nakon okršaja ljudi protiv živih mrtvaca. Odlučna da jednom zauvek zaustavi i u potpunosti uništiti korporaciju Ambrela, Alis se vraća u Rakun Siti – mesto gde je njena noćna mora počela. I dok zlokobna korporacija okuplja sve svoje snage za konačni udarac ostatku preživelih nakon apokalipse, ona će morati da sakupi svu svoju snagu kako bi se oduprla zlu koje preti da uništi čitavu planetu.

 

foto: Promo

 

Ovaj filmski serijal do sada je na svetskim bioskopskim blagajnama zaradio preko milijardu dolara što ga čini jednom od najprofitabilnijih franšiza u istoriji.

 

Glavnu ulogu u svih šest filmskih nastavaka tumači prekrasna Mila Jovović, a uz nju u ostalim ulogama pojavljuju se Ali Larter, Šan Roberts, Rubi Rouz, Vilijam Levi i Ian Glen.

 

makonda-tracker