Ulaznice u prodaji

Zona Zamfirova i Mane: Priča o životu u braku čuvenog para 2 godine nakon venčanja

109
Petnaest godina nakon što je ekranizovana ljubavna priča Stevana Sremca o Zoni i Manetu, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču "Zona Zamfirova drugi deo" o životu u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja...
foto: Promo
foto: Promo

Ulaznice za beogradsku premijeru dugo očekivanog nastavka filma "Zona Zamfirova drugi deo", koja je zakazana za 24. januar (20:30 sati), mogu se kupiti na blagajnama Sava centra, kao i na svim prodajnim mestima "Eventima".

 

U nastavku, njihovu ljubavnu sagu dočaraće Brankica Sebastijanović kao Zona i Milan Vasić kao Mane, a režiju potpisuje Jug Radovojević. Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak, smešteni su u period između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, koji je zaslužan i za prvi film "Zona Zamfirova", kaže kako je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota naše zemlje u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

Obuhvatili smo nekoliko krucijalnih porodičnih problema koji jednako tište mlade ljude i tad i sad. Uveren sam da će film na najlepši način promovisati porodicu i naše društvo" naglašava producent Miroslav Mitić, koji je za RTV Pink International, Pink film studio i ZONEGRAD production proizveo i nastavak najgledanijeg domaćeg filma.

Pored Brankice i Milana, u filmu glume i Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Dragutinović, Tanja Bošković, Milan Lane Gutović, Ivan Bekjarev, Goran Jevtić, Nela Mihajlović, Branko Đurić, Dragan Vujić Vujke, Miki Krstović, Jugoslava Drašković, Milan Kalinić, kao i gost iz Makedonije glumac Nikola Ristanovski koji tumači Hadži Zamfira. Zanimljivo je da je numera koju je otpevao glavni glumac Milan Vasić sa sastavom Gitarinet Groove System već postala hit, naročito na društvenim mrežema, te da će pubilka uskoro biti u prilici da čuje Milana Vasića u još jednoj numeri iz filma.

 

Svečanoj beogradskoj premijeri, koja će se održati u utorak, 24. janura u 20:30 sati u Sava centru, prethodiće pretpremijere po Srbiji već od 18. januara, a nakon novosadske premijere 25. januara u Areni Cineplex, uslediće i premijere po gradovima Srbije, Republike Srpske i Crne Gore, kao i premijere u evropskim gradovima, gde će se film od 26. januara naći na redovnom bioskopskom repertoaru zemalja Evropske unije. Biće ovo prvi domaći film koji će se istovremeno prikazivati na inostranom i domaćem repertoaru.

makonda-tracker