NE PROPUSTITE!

Novo filmsko ostvarenje Bena Afleka nadmašiće sva očekivanja: Zakon noći uskoro u bioskopima

0
Warner Bros. Pictures predstavlja nam ostvarenje Bena Afleka, “Zakon noći”, koji će se u bioskopima pojaviti u četvrtak 12. januara.
foto: Promo
foto: Promo

Radnja filma smeštena je u Boston, 1920-ih godina prošlog veka, film “Zakon noći” govori o tada životnoj temi miliona Amerikanaca – prohibiciji.


Priča prati grupu individualaca i njihovo snalaženje u svetu organizovanog kriminala.

 

foto: Promo

Radnja filma se događa u doba prohibicije i prati uspon Džoa Kohina od sitnog kriminalca do jednog od najpoznatijih gangstera Amerike. Džo Kohin , najmlađi sin uvaženog bostonskog policajca, već odavno je okrenuo leđa svom strogom i pravilnom vaspitanju. Sada nakon što je tokom detinjstva diplomirao na sitnim krađama, Džo je postao najstrahovitiji gradski mafijaš koji uživa u uzbuđenjima i ulozi odmetnika. Ipak život s druge strane zakona sa sobom nosi visoku cenu. U vremenu nemilosrdnih ljudi, ambicija, keša, ilegalnog alkohola, oružja i bitke za kontrolu tržišta, nikome - ni članovima porodice, a ni prijateljima - ne može se verovati.

 

foto: Promo

Film krasi odlična glumačka ekipa za triler koji se bavi temom neobrađenom u velikim projektima još od ostvarenja “Lawless” Džona Hilkouta, sa Tomom Hardijem, Gajom Pirsom i Šajom Lebafom.

 

Aflek je režirao film po sopstvenom scenariju, zasnovanom na istoimenom romanu Denisa Lehana, poznatog ranije po knjizi Shutter Island, prema kojoj je takođe snimljen film.

 



 

makonda-tracker