nastavak priče

Da li ste spremni za novi sastanak sa gospodinom Grejem? Karte za premijeru filma Pedeset nijansi mračnije već u prodaji

0
Premijera drugog dela i nastavka bestselera Pedeset nijansi Mračnije, režisera Džejmsa Folija , u domaćim bioskopima je zakazana za sredu, 8. februar, 2017. godine.
foto: Promo
foto: Promo

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil i ponovo započinju igru mačke i miša. Dok Kristijan nagovara Anastaziju da se ponovo vrati u njegov život, a ona ovog puta postavlja svoje uslove, mračne figure iz Grejeve prošlosti počinju da kruže oko para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

 

Producenti su ponovo Majkl de Luka, Dejna Bruneti i Markus Visidi, kao i E L Džejms, koja je i napisala ovaj blokbaster serijal. Scenario je napisao Nil Lenard prema romanu E L Džejms.

 

U nastavku se ponovo pojavljuju oskarovka Marša Gej Harden, Dženifer Ele, Luk Grajms, Rita Ora, Viktor Rasuk, Eloiz Mamford i Maks Martin, ali i oskarovci kojih nije bilo u prvom delu: Kim Bejsinger, Hju Dansi, Bela Hitkot i Erkik Džonson.

 

 

 

makonda-tracker