nezaboravna zabava

Veče za dame uz romantičnu komediju i poklone iznenađenja: Film Zašto baš on na Ladies night događaju u bioskopima Cineplexx

0
Da li ste ikada bile zaljubljene u osobu koja vašim roditeljima nije baš preterano simpatična? Kako to da promenite naučiće vas Džejms Franko u romantičnoj komediji "Zašto baš on?", koja će biti prikazan u okviru još jednog Ladies night događaja u bioskopima Cineplexx Niš, Kragujevac Plaza, Delta City i UŠĆE Shopping Center u četvrtak, 5. januara, sa početkom u 20 časova.
foto: Promo
foto: Promo

Pripadnice lepšeg pola koje se odluče da saznaju "Zašto baš on?" očekuju pokloni iznenađenja, kao i primerak magazina Cosmopolitan uz svaku kupljenu ulaznicu.

 

foto: Promo

Za vreme novogodišnjih praznika, zaštitnički nastrojen otac Ned, zajedno sa svojom porodicom dolazi u posetu ćerki studentkinji. Međutim, ta poseta se pretvara u pravu noćnu moru, s obzirom da Ned upoznaje Lerda - dobroćudnog, bogatog, i najblaže rečeno "neobičnog" dečka svoje ćerke.

 

foto: Promo

Poput svakog brižnog oca, Ned misli da Lerd nije dovoljno dobar za njegovu ćerku, te će pokušati da shvati šta je to što ona vidi u njemu. Nedov napad panike kulminira u trenutku kada saznaje da Lerd ima krajnje ozbiljne planove i planira da je zaprosi. Brajan Krenston se našao u ulozi brižnog tate kome muke zadaje Džejms Franko kao velika ljubav njegove princeze. Društvo im prave i Zoi Dojč, Megan Mulali, Grifin Glak i mnogi drugi.

 

foto: Promo

Karte za Ladies night i projekciju filma "Zašto baš on?" su već u prodaji, a sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Film se nalazi u distribuciji MCF Mega Com Film distributerske kuće.
 


 

makonda-tracker