za ljubitelje naučne fantastike

Ljubavna priča u svemiru: Film Putnici u bioskopima od 29. decembra

0
Novo filmsko ostvarenje Mortena Tilduma, režisera koji nam je poznat po izuzetnom filmu Igra kodova iz 2014. godine.
foto: Promo
foto: Promo

Radnja filma prati dvoje putnika čije su se komore za spavanje pokvarile i na taj način ih probudile iz dugogodišnje hibernacije. Dve mlade i tražene zvezde, Kris Pret i Dženifer Lorens udružili su snage i igraće zajedno u novom naučno fanstastičnom romantičnom ostvarenju koje nas očekuje u bioskopima od sledeće nedelje. Pored njih, u filmu možemo videti i Majkla Šina, Lorens Fišburn i Endija Garsiju.

 

Putnici koji su na svemirskom brodu u kriogenom stanju zbog prirode putovanja koje je veoma dugačko imaju samo jednu misiju - da se presele na novi svet. Problem nastaje kada se jedan od putnika (Kris Pret) probudi 90 dana pre stizanja do konačne destinacije.Umesto da živi sam dok ostali spavaju i umre u samoći pre stizanja na cilj, on će probuditi još jednu putnicu (Dženifer Lorens). Dok njih dvoje pokušavaju da saznaju šta se krije iza njihovog preranog buđenja između njih se javlja se uzajamna privljačnost. Sve do trenutka kada shvataju strašnu istinu o tome zbog čega su ranije probuđeni. Pored njih dvoje, na brodu se nalazi i robot (kome glas pozajmljuje Majkl Šin) i koji shvata nezavidnu situaciju u kojoj se nalaze Lorensova i Pret. 

 

Pored Mortena Tilduma koji je potpisao režiju za ovaj film, scenario za film je napisao Džon Spejts, autor filmova Najmračniji sat, Prometej i aktuelnog hita Doktor Strejndž. 

makonda-tracker