Pripremite se za novo poglavlje mega-popularne franšize

Podzemni svet: Krvavi ratovi od 8. decembra u bioskopima!

0
Ove zime sukob vampira i vukodlaka dovešće svet na samu ivicu postojanja u „Krvavim ratovima“ – petom nastavku mega-popularnog filmskog serijala „Podzemni svet“! Superseksi Kejt Bekinsejl vraća se ulozi Selene – njenog omiljenog filmskog lika koji ju je proslavio širom sveta.
foto: Promo
foto: Promo

Po prvi put je nastavak filmske sage režirala rediteljka Ana Forster. Spektakl sa vampirima i vukodlacima u domaće bioskope stiže od 8. decembra!

 

U ostvarenju „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ vukodlaci pod vođstvom moćnog Mariusa su moćniji nego ikada pre, a vampiri se nalaze na ivici izumiranja.

Proterana iz vampirskog plemena, Selena (Kejt Bekinsejl) udružuje snage sa novom i moćnom ekipom - misterioznim nordijskim vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati da odluči da li želi da se bori za stare ili nove saveznike.

 

foto: Promo

Fanovima uspešne franšize „Podzemni svet“ pažnju će sigurno da privuku i britanski glumac Tobias Menzes (Outlander, Rome) kao novi vukodlački vođa, Lara Pulver (Sherlock) kao neustrašiva vampirica i Čarls Dens (Game of Thrones) kao vampir Tomas. Film „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ snimam je tokom deset nedelja u Pragu u Republici Češkoj.

 

foto: Promo

„Podzemni svet“ je filmska franšiza koja je pokrenuta 2003. godine. Do danas su snimljena četiri filma koja su na svetskim biokopskim blagajnama zaradila skoro 500 miliona dolara.

 

 

makonda-tracker