ovo smo željno čekali

Epski sukob vampira i vukodlaka: Stigao je novi trejler za film Podzemni svet: Krvavi ratovi

0
Filmska saga o vampirima i vukodlacima od 8. decembra na repertoaru bioskopa širom zemlje!
foto: Promo
foto: Promo

Peti po redu nastavak filma Podzemni svet (The Underworld), nosi podnaslov Krvavi ratovi (Blood Wars), a naći će se od 8. decembra na repertoaru bioskopa širom zemlje.

 

Okosnica cele radnje je legendarni sukob vampira i vukodlaka, a verno je prikazan i u novom trejleru. U glavnim ulogama se pojavljuju Kejt Bekinsejl i Teo Džejms, dok režiju potpisuje Ana Forester.

 

foto: Promo

U ostvarenju „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ vukodlaci (likani) pod vođstvom moćnog Mariusa su moćniji nego ikada pre, a vampiri se nalaze na ivici izumiranja. Proterana iz vampirskog plemena, Selena (Kejt Bekinsejl) udružuje snage sa novom i moćnom ekipom - misterioznim nordijskim vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati da odluči da li želi da se bori za stare ili nove saveznike.

 

Fanovima uspešne franšize „Podzemni svet“ pažnju će sigurno da privuku i britanski glumac Tobias Menzes (Outlander, Rome) kao novi likanski (vukodlački) vođa, Lara Pulver (Sherlock) kao neustrašiva vampirica i Čarls Dens (Game of Thrones) kao vampir Tomas.

 

foto: Promo

Bioskopska publika će od 8. decembra u bioskopima saznati ko je pobednik u epskom finalnom obračunu „Podzemni svet: Krvavi ratovi“.

 

 

makonda-tracker