Karte su u prodaji

Premijera novog Diznijevog animiranog ostvarenja: Uplovite u avanturu sa živahnom tinejdžerkom Vajanom (FOTO)

0
Pre tri hiljade godina, najveći mornari sveta putovali su po širokom Pacifiku i otkrivali brojna ostrva Okeanije. Ali onda, skoro hiljadu godina, njihova putovanja su prestala, i niko, do dan danas, ne zna zašto. Iz Volt Dizni studija za animaciju stiže "Vajana", neverovatna CG animirana avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod.
foto: Promo
foto: Promo

Za vreme tog putovanja ona će upoznati nekada moćnog poluboga Mauija koji će je voditi u njenoj misiji da postane "nalazač puta". Oni će zajedno putovati po otvorenom okeanu u ovom akcijom nabijenom putovanju, gde će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama.

 

Usput će Vajana ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila - svoj identitet.

 

foto: Promo

Svi mališani koji se odluče da pogledaju premijerno ovu animiranu avanturu imaće priliku da uživaju u kreativnim radionicama od strane studija Čigra, ali i druženju sa autorskom I glumačkom ekipom filma.

 

Režiju sinhronizacije potpisuje Tea Puharić, dok su glasove junacima ove animirane avanture pozajmili Marko Kon, Ivona Rambosek, Dejan Lutkić, Dragan Mićanović, Maja Odžaklijevska, Ivana Knežević i mnogi drugi.

 

1 / 3 Foto: Promo
makonda-tracker