Nisu štedeli komplimente

Najavljuje se dolazak nove ere uz Fantastične zveri: Čudesno vreme 70 godina pre sage o Hariju Poteru (FOTO)

0
Kritičari koji su imali priliku da pogledaju novo remek–delo spisateljice Dž. K. Rouling i reditelja Dejvida Jejtsa, nisu štedeli s davanjem komplimenata nazivajući ga briljantno očaravajućim, neverovatnim, odličnim novim putovanjem Dž. K. Rouling, čudesnim iskustvom koje će sve oduševiti.
foto: Promo
foto: Promo

Film je i pre svog otvaranja dosegnuo maksimalnih 100 odsto na "Rotten Tomatoes", najavljujući jednu novu eru koju svi fanovi Hari Potera, a i neke nove generacije, željno iščekuju.

 

Film je nastao prema poslednjem delu poznate britanske spisateljice Dž. K. Rouling autorke serijala o čarobnjaku Hariju Poteru. U glavnoj ulozi gledaćemo Edija Redmejna koji će glumiti čarobnjaka Njuta Skadmandera.

 

Radnja se događa 70 godina pre nego što je saga o Hari Poteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Hari čitao pre odlaska u Hogvorts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

 

Autorka Harija Potera, iznenadila je svoje fanove u najavi uživo u Londonu da će biti ukupno 5 filmova o čudesnim zverima. Džoni Dep se pridružuje glumačkoj ekipi sporednom ulogom u nastavku filma, koji će Dejvid Jejts režirati početkom sledeće godine.

 

foto: Promo

Film "Fantastične zveri i gde ih naći" od četvrtka možete da pogledate u svim bioskopima u Srbiji, dok su za sutra zakazane specijalne pretpremijerne projekcije. U bioskopu Cinestar Novi Sad u TC Big ovaj film možete pogledati u zadivljujućem 4DX formatu.

makonda-tracker