Nepobedivi, Papa Jovana, Koko Šanel i Igor Stravinski u bioskopima

Nakon premijere i odlične reakcije publike na ovogodišnjem FEST-u od 4. marta u bioskopima se prikazuju filmovi Nepobedivi, Papa Jovana i Koko Šanel i Igor Stravinski
0
1 / 2 Foto: Promo

Najnovije ostvarenje legendarnog reditelja i glumca Klinta Istvuda Nepobedivi predstavlja inspirativnu priču o tome kako su Nelson Mandela i kapiten južnoafričke ragbi reprezentacije zajedničkim snagama ujedinili naciju. Glavne uloge tumače Morgan Frimen i Met Dejmon, a film će se od sutra prikazivati u bioskopima Tuckwood Cineplex, Ster Cinemas i Kolosej.

Iz duboko sakrivenih trezora Vatikana dolazi nam istinita priča o zabranjenoj ljubavi i intrigi koju je Katolička crkva čuvala u tajnosti vise od hiljadu godina. Priznati reditelj Sonke Vortman režirao je istorijsku dramu Papa Jovana o jednoj od najsnažnijih žena u istoriji, jedinoj koja je ikada proglašena za Papu. Uloge tumače Džoana Vokalek, Dejvid Venam, Džon Gudman i Ajan Glen, a film će se prikazivati u bioskopima Ster Cinemas i Kolosej.

Ana Muglalis i Mads Mikelsen igraju glavne uloge u romantičnoj drami Koko Šanel i Igor Stravinski. Uspešnu dizajnerku i slavnog kompozitora upoznaje zajednički prijatelj i oni istog sekunda bivaju snažno privučeni. Ona ga poziva da zajedno sa ženom i četvoro dece dođe da živi u njenoj vili, gde Igor provodi dane komponujući, dok Koko dizajnira haljine. Privlačnost među njima raste i oni ulaze u strasnu aferu. Publika će imati priliku da gleda ovaj film u bioskopima Tuckwood Cineplex i Kolosej.

makonda-tracker