Porodični dan

Rode za vikend sleću u bioskope! (FOTO)

0
Rode donose decu... Ili su donosile pre... A šta rade u 21. veku?
foto: Promo
foto: Promo

Odgovor na ovo pitanje saznajte na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center koji će biti održan u nedelju, 16. oktobra, u periodu od 12 do 17 sati, uz prikazivanje najnovije animirane avanture "Rode".

Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane omiljenim likovima aktuelnih animiranih avantura, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis "Pepin zabavnik" ili "Mali Politikin Zabavnik".

 

foto: Promo

Junior, najbolji dostavljač je u problemu zato što je slučajno aktivirao mašinu za pravljenje beba, koja proizvede preslatku djevojčicu. U očajničkom pokušaju da reši problem pre nego što šef poludi, Junior i njegov jedini čovekoliki prijatelj Tulip, na planini roda će pokušati da izvrše svoju prvu dostavu beba u ludom putovanju koje bi moglo da usreći više od jedne porodice, kao i da vrati pravu misiju rodama u svetu.

 

foto: Promo

Karte za Porodični dan se nalaze u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.

makonda-tracker