Porodična komedija

Spremite se za urnebesnu vožnju kroz kuću strave: Dva ortaka i jazavac stižu u domaće bioskope!

0
Noć veštica stiže nam ranije ove jeseni. Spremite se za urnebesnu vožnju kroz kuću strave sa otkačenom ekipom u ludom vagonu bez kočnica!
foto: Promo
foto: Promo

Dexin film i Cineplexx pozivaju decu i njihove roditelje na premijeru dugo očekivane animirane porodične komedije „Dva ortaka i jazavac“ - u subotu, 8. oktobra od 11.00, 12.40, 14.40, 16.15 i 17.45, u bioskopu Cineplexx Delta city. U 16.30 biće upriličen spektakularni jednočasovni šou-program Igora mađioničara, koji će mališanima prirediti dan za pamćenje, a moći će i da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje vredne nagrade!

 

Sa Petrovićem i Lazićem život je zabava bez prestanka, ali nova avantura naših malih junaka i njihovog nerazdvojnog pajtaša Jazavca uzbudljivo je putovanje na kojem ne važe nikakva pravila. Upoznajte neuništivi trio koji kreće u odvažnu misiju kako bi pomogao Amandi, ćerki naučnika da spase svog oca od opasnog zlikovca Raspućina, čija je namera da uz pomoć seruma za kontrolu uma – zavlada svetom! Hoće li u tome uspeti, ili će mu na put stati dva ortaka i jazavac? Otkrijte u istoimenom animiranom filmu režisera Rasmusa Sivertsena i Runa Spansa, koji donekle oslikava živote popularnog skandinavskog muzičkog dua „Knutsen i Ludvigsen“, a u domaće bisokope sinhronizovano na srpski jezik dolazi nam sa prvim danima jeseni. Poslednji poziv putnicima. Vreme je za ukrcavanje! Čekaju vas vagon bez kočnica, i – „Dva ortaka i jazavac“!

makonda-tracker