premijera

Keš i metak: Novi film Brusa Vilisa u bioskopima od 29. septembra

0
Brus Vilis predvodi četvorku koja garantuje dobar provod u bioskopu.
foto: Promo
foto: Promo

Ove nedelje u bioskope dolazi prava poslastica za ljubitelje dobre akcije. Glumačku ekipu predvodi Brus Vilis koga dugo nije bilo u bioskopima. Vraća se na veliko platno u društvu kolega potvrđenih u ovom žanru na više načina.

 

Kristofer Meloni, koga znamo iz serije Red i Zakon, Dejv Baustista, neprevaziđeni Draks u Čuvarima galaksije i Adrijan Grenie, glavni protagonista kultne serije i filma Svita. Muška četvorka koja garantuje dobar provod u bioskopu.

 

foto: Promo

FBI agenti (Kristofer Meloni, Dave Bautista, Adrian Grenier) nakom vrlo surove, i savršeno organizovane pljačke banke, u kojoj grupa elitnih pljačkaša odnese milione u gotovini i ostavi za sobom mrtvog menadzera banke, kreću u istragu u kojoj otkrivaju dokaze korupcije koja uključuje i vlasnika banke (Brus Vilis), kao i njegove moćne klijente.

 

foto: Promo

Dok sve više proučavaju slučaj, federalci shvataju da stvari nisu baš onakve kao što izgledaju i da ukoliko žele da razreše komplikovanu mrežu obmane i korupcije, moraju sebe da potisnu na ivicu - gde su linije izmedju ispravnog i pogrešnog često zamagljene. A motivi neprepoznatljivi.

 

foto: Promo

Film je u bioskopima od 29. septembra.

makonda-tracker