zabava za sve generacije

Vrhunsko druženje na projekciji filma Ko se boji vuka još

0
U nedelju, 18. septembra, je u bioskopu Cineplexx u TC Ušće održana premijera novog animiranog filma "Ko se boji vuka još".
foto: Promo
foto: Promo

Iako se ovaj animirani film nalazi na repertoaru bioskopa od četvrtka juče je glumačka ekipa koja je sinhronizovala film zajedno sa najmlađim posetiocima bioskopa pogledala film i poklonila se publici.


Uz dečiju graju i sevanje bliceva glumci su se sa puno strpljenja i radosti družili sa najmlađima. Među zvanicama na premijeri pojavili su se Nenad Stojmenović, Andjelka Prpić, Iva Stefanović, Milan Pajić, Marko Marković, Dušica Novaković...

 

foto: Promo


A o čemu se zapravo radi u ovom animiranom spektaklu...

Producenti filmova "Snežna kraljica" donose divnu priču o prijateljstvu i ljubavi jednog vuka i ovaca.

U dalekoj, čarobnoj zemlji, u slikovitom malom selu okruženom zelenim livadama i planinama, živi jato bezbrižnih ovaca. Njihov miran i spokojan život biva uznemiren kada čopor vukova postavi logor u njihovoj blizini. U skladu s tradicijom, stari vođa Magra najavi da se njegov budući naslednik mora dokazati tako što će pobediti svoga suparnika.

 

foto: Promo

Kada snažni Rager istupi, jedini dovoljno hrabar vuk koji mu se usudi suprotstaviti je Sivi, omiljeni vuk čopora, ali pomalo glupast. Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Bianke, Sivi odlazi u šumu, gde otkriva ciganski kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje "transmutacijski napitak". Sivi popije napitak i vrati se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u…ovna!

 

foto: Promo

Film "Ko se boji vuka još" prikazuje se u domaćim bioskopima a u filmu ćete prepoznati glasove naših glumaca: Marko Marković, Milan Pajić , Iva Stefanović, Dušica Novaković , Tomaš Sarić...

makonda-tracker