Požurite

Story vas vodi u bioskop: Osvojite karte za projekciju filma Sausage party!

0
Zaboravite čarobne vile, magične krajeve i bajke sa srećnim krajem – sutra u bioskope dolazi animirani film koji apsolutno nije namenjen za celu porodicu: SAUSAGE PARTY!
foto: Promo
foto: Promo

Reč je o novom filmu kompanije Soni Pikčers koji ruši sve tabue i postavlja nove granice kada je bioskopski biznis u pitanju. Naime, ovo je prvi animirani film u istoriji koji će zaigrati u biokopima, a koji nikako nije preporučljiv za gledanje mlađima od 18 godina!

 

Nije ni čudo, kada je reč o izuzetno zabavnoj, humorističkoj i izrazito prljavoj avanturi u kojoj glavni likovi psuju kao kočijaši i nije ih briga šta iko drugi o tome misli.

 

foto: Promo

 

Animirani hit Sausage party okupio je impresivnu glumačku ekipu koju predvode Set Rodžen, Džonah Hil, Kristen Vig, Majkl Kera, Džejms Franko, Deni Mek Brajd, Selma Hajek, Bil Heder, Pol Rad, Edvard Norton i mnogi drugi. Upravo su oni oživeli glasovima animirane likove kao što su viršla, pecivo, paradajz, krastavac, tortilja i krofna, a koji će konačno saznati istinu o tome šta se događa jednom kada hrana napusti police prodavnica. Film su režirali Konard Vernon i Greg Tirnan, a napisali Set Rodžen, Evan Goldberg, Džonah Hil, Kajl Hanter i Ariel Šafir – ekipa koja stoji iza nezaboravnih hitova kao što su „Superbad“, „Pineapple Express“, „Ovo je kraj“ i „Loše komšije“.

 

foto: Promo

 

Glavni lik filma Sausage party je Frenk, viršla koja sanja o tome da će je jednoga dana neko kupiti i da će na taj način napustiti supermarket i otići u velika prostranstva koja se kriju van prodavnica. Međutim, nakon što greškom završi odvojen od ostatka svog paketa, Frenk će se upustiti na epsko putovanje s jednog kraja supermarketa na drugi tokom kog će otkriti zastrašujuću i prilično mračnu istinu o sopstvenom postojanju. Hoće li ostatku supermarketa uspeti da otkrije istinu i da li će nagovoriti svoje kolege na pobunu protiv ljudi?

 

Tim povodom, slavaveći seksualnost napravljene su bojnke za odrasle koje će gledaoci uz kupljenu ulaznicu dobijati na blagajnama bioskopa.

 

Story Vam poklanja ulaznice za projekciju filma "Sausage party", u četvrtak 15. septembra, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center sa početkom u 21 h. Ukoliko želite da osvojite ulaznice, pošaljite nam mejl sa ličnim podacima (ime, prezime, godište, broj telefona) naredakcija@story.rs.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker