poklon vernim čitaocima

Story vas vodi u bioskop: Pogledajte neverovatnu istinitu priču - Čudo sa Hadsona

0
Story svoje verne čitaoce nagrađuje kartama za projekciju najnovijeg ostvarenja Klinta Istvuda Čudo sa Hadsona (SULLY) sa Tomom Henksom u glavnoj ulozi
foto: Promo
foto: Promo

Povodom premijere ovog vrhunskog filmskog ostvarenja posetioci premijera u bioskopu Cineplexx Delta City i Cinestar Novi Sad imaće priliku da posete i gala izložbu maketa putničkih aviona. Od malih do onih u velikim razmerama u ova dva bioskopa biće izložene verne i vrhunski izrađene replike najpoznatijih aviona a u kolekciji turističke agencije FlyFly Travel.
 

foto: Promo

Pre sedam godina svet je ostao u šoku gledajući na vestima snimke putničkog aviona koji je uspeo da sleti na njujoršku reku Hadson nakon ozbiljnog kvara na oba motora, a da pritom svi putnici i članovi posade prodju nepovređeno. Ono šta svet u tom trenutku nije video i nije znao jeste da se u upravo tada stvorio novi moderni heroj , kapetan aviona Čezli Sali Salenberger.

 

foto: Promo

Ove godine Klint Istvud je odlučio da nam ispriča priču o ovom junaku i o događaju koji je potresao svet a ulogu junaka dodelio nenadmašnom prvaku Holivuda Tomu Henksu. Istvud i Henks ostvarili su zajedno vrhunski biografski film i na platno doneli svu dramatičnost originalnog događaja.
 

 

Story poklanja ulaznice najvernijim čitaocima! Vodimo vas na projekciju u petak 16. septembra u 21.30 u Delta Cityju.

 

Ukoliko želite da uživate u filmu "Čudo sa Hadsona", prijavite se putem mejla redakcija@story.rs.

 

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, adresu i broj telefona.

 

Dobitnici karata će biti obavešteni mejlom.

makonda-tracker