bez premca

Nikada ga nismo videli u ovakvom izdanju: Nova uloga Mel Gibsona obećava savršenu zabavu za muškarce

0
Muški provod uz film ,,Zaštitnik“, sa Melom Gibsonom u vodećoj ulozi, održaće se ovog četvrtka, 15. septembra u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center, sa početkom u 20 časova.
foto: Promo
foto: Promo

Pripadnike jačeg pola koji se odluče da sa ortacima pogledaju ovo ostvarenje u okviru Men`s night događaja, očekuje na poklon primerak magazina uz svaku kupljenu ulaznicu, kao i osvežavajuće pivo.

 

U filmu Zaštitnik, Mel Gibson glumi bivšeg osuđenika Džona Linka čija je šesnaestogodišnja ćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge. Iako se Džon donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u ,,igru” na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu ćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos. Pored Gibsona, u filmu igraju i Erin Morijarti, Dijego Luna i Majkl Parks.

 

Iako je Mel je imao težak period u poslednjih nekoliko godina, zbog donošenja nekoliko nepromišljenih odluka u svom ličnom životu, ovo bi mogao da bude novi početak njegove karijere, budući da se vraća žanru u kojem ga publika najviše voli.

 

foto: Promo

 

Karte za Men`s night i projekciju filma „Zaštitnik“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtuwww.cineplexx.rs.

makonda-tracker