Požurite

Story vas vodi u bioskop: Osvojte karte za Opasne mame!

0
Šta se dešava kada mame za primer potpuno izmene svoje navike i postanu opasnije?
foto: Promo
foto: Promo

Ejmi Mičel stavlja svoju porodicu na prvo, drugo i treće mesto. Ona ima naizgled savršen život – dobar brak, natprosečnu decu, prelepu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru.

 

Ali njen detinjasti muž, deca i njen šef je ne shvataju ozbiljno. Ona se stalno trudi da im udovolji ali ipak nikad nije dovoljno. Zahvaljujući alfa majkama u školi njene dece, koje je malo iznerviraju, Ejmi puca i postaje sasvim drugačija.

 

foto: Promo

Dobra Ejmi postaje opasna Ejmi jako brzo – i to ne sama. Ona odlučuje da udruži snage sa još dve preopterećene majke kako bi se oslobodile odgovornosti koje su im nametnute.

 

Tako udružene upuštaju se u divlju, slobodnu avanturu potpuno netipičnu za majke, suprotstavljajući se predanim, savršenim mamama. Ekipu opasnih mama u ovoj komediji predvodi Mila Kunis, a glavna podrška su joj Kristin Bel i Ketrin Han.

 

Story Vam poklanja ulaznice za projekciju filma "Opasne mame", u subotu 2. septembra, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center. Ukoliko želite da osvojite ulaznice, pošaljite nam mejl sa ličnim podacima (ime, prezime, godište, broj telefona) na redakcija@story.rs.

 

Dobitnici će biti obavešteni mejlom!

 

makonda-tracker