Spremite se

Pravac u bioskope: Filmsko ostvarenje koje smo dugo čekali stiže u bioskope

0
Muškarci, pripremite se za zabavu bez premca! Novo ostvarenje popularnog reditelja Toda Filipsa "Psi rata" se večeras premijerno prikazuje u bioskopima.
foto: Promo
foto: Promo

Večeras je u bioskopima Cineplexx i Cinestar zakazana premijera filma PSI RATA (War Dogs) a u okviru tradicionalnih manifestacija Mens Night i Cine Men. Vrhunska zabava za jači pol je zagarantovana za sve posetioce premijere.

 

Jonah Hill i Miles Teller kao trgovci oružjem. Zabava je zagarantovana!

„Psi rata“ je novi film zasnovan na istinitoj priči proslavljenog reditelja Toda Filipsa a po scenariju koji su napisali Džejson Smilović i Stiven Čin baziranom na članku koji je objavljen u časopisu Rolling Stone a koji je napisao Gaj Lavson. Po Lavsonovom članku napisana je i knjiga „Arms and the Dudes „ Film prati priču o dvojici trgovaca oružjem Dejvidu Pekozu i Efraimu Diveroliu.

 

Film se snimao na lokacijama od Rumunije do Majamija. Snimanje je počelo u martu 2015. i završeno početkom 2016.

 

Tod Filips, zaslužan za trilogiju ‘Mamurluk’,snimio je vrhunski ratni film prema neverovatnoj istinitoj priči o dvojici dvadesetogodišnjaka Davidu Packouzu i Efraimu Diveroliu koji su uspeli da potpišu 300 miliona vredan ugovor sa Pentagonom za snabdevanje oružijem saveznika u Afganistanu. U filmu ih pratimo na putu apsurda političkog sveta i internacionalnog trgovanja oružjem. Ovaj put će završiti tako što su optuženi za prevaru.

 

foto: Promo

 

U filmu glavne uloge tumače: Jonah Hill, Miles Teller, Ana de Armas, J. B. Blanc i kao specijalni gost Bradley Cooper.

makonda-tracker