zabava za sve generacije

Tajne avanture kućnih ljubimaca: Boki Perić, mališani i njihovi krzneni drugari na prvom prikazivanju dugo iščekivanog filma (FOTO)

0
Komedija koja prati dogodovštine naših mezimaca kada odemo u školu ili na posao prikazana pre nekoliko dana prvi put u našoj zemlji, a ovu projekciju pratilo je i jedno zabavno okupljanje...
foto: Promo
foto: Promo

Na prvoj projekciji filma "Tajne avanture kućnih ljubimaca", s okupljenim mališanima i zaljubljenicima u animirane filmove družio se Boki Perić, jedan od naših najpopularnijih mladih glumaca.


Tu su se našli i brojne životinje koje su svoje "dvojnike" imale u ovom ostvarenju, pri čemu su nastale neodoljive fotografije kućnih ljubimaca.

 

1 / 5 Foto: Promo

 

Šta nas čeka u filmu koji svi vlasnici ljubimaca željno iščekuju već mesecima?

 

Pravi život jedne užurbane stambene zgrade na Menhetnu počinje kada ekipa na dve noge ode na posao ili u školu. Tada ljubimci s različitim prugama, krznima i perjem počinju svoju osmočasovnu rutinu: druže se jedni s drugima, prepričavaju dogodovštine s njihovim vlasnicima, nabacuju neodoljiv izgled da bi dobili bolje grickalice i gledaju kanal Animal Planet kao da je reč o rijaliti programu.

Glavni pas u zgradi, Maks (Marko Marković), oštroumni terijer spasen sa ulice koji je ubeđen da je središte univerzuma njegove vlasnice Kejti (Ivana Knežević), doživljava da mu se život okrene naglavačke kada ona kući dovede Djuka (Milan Čučilović), aljkavog i ogromnog mešanca bez trunke znanja o ponašanju prema drugima.

 

Kada se ovaj neočekivani dvojac nađe na opasnim ulicama Njujorka, moraju različitosti da stave na stranu i ujedine se protiv pufnastog, ali prepredenog, zeke po imenu Grudvica (Danijel Sič), koji gradi vojsku ljubimaca koje su napustili njihovi vlasnici i želi da se osveti čovečanstvu… i sve to pre no što se Kejti vrati kući za večeru.

makonda-tracker