OVOG VIKENDA

Najbolji provod za vaše ljubimce: Druženje za sve ljubitelje životinja uz animirani film Tajne avature kućnih ljubimaca

0
Dugo očekivani animirani film "TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA" (THE SECRET LIFE OF PETS) pretpremijerno stiže u odabrane bioskope od 4. avgusta.
foto: promo
foto: promo

Za mlađu publiku, film će biti dostupan u sinhronizovanoj verziji a za onu malo stariju, tu je i originalna titlovana verzija filma.

 

Odaberite onu koju želite i uživajte u zabavi za sve uzraste, saznajte koje su to tajne avanture koje naši ljubimci smišljaju i doživljavaju kada vi niste kod kuće!

Povodom pristizanja ovog sjajnog animiranog filma na velika platna naših bioskopa, u subotu 6. avgusta u holu šoping mola Delta City biće organizovano druženje za sve ljubitelje životinja.


Pozivamo vlasnike kućnih ljubimaca da dođu u subotu u Delta City u periodu od 17 do 18 časova i ako su u mogućnosti povedu sa sobom i svog ljubimca.

Druženju će prisustvovati i gosti iznenađenja – poznate ličnosti sa svojim četvoronožnim drugarima.


Na fejsbuk strani Taramount filma u toku je konkurs za sve ljubimce koji liče na glavne junake iz filma TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA.

Ako vaš ljubimac liči na belu pomeranku Divnu, malog mešanca Maksa, bucmastu mačku Kloi, velikog čupavog Djuka ili belog zeku Grudvicu, pozivamo vas da učestvujete u ovom konkursu.

Više informacija na:
https://www.facebook.com/taramount/?fref=ts


Odabrani kandidati takođe će prisustvovati ovom lepom druženju u holu Delta City-ja.


VAŽNA NAPOMENA:

Samo u subotu 6. avgusta u periodu od 17 do 18 časova u holu šoping mola Delta City biti dozvoljen ulaz i velikim psima, ali samo u okviru manifestacije koja se dešava u prizemlju. Molimo vlasnike velikih pasa da poštuju ova pravila.

 

makonda-tracker