Izuzetan uspeh

Beograde, hvala na ljubavi i podršci: Ovako naša prestonica blista u najnovijem bolivudskom hit filmu!

0
Beograd je na velikom platnu videlo preko 3 miliona ljudi u Indiji.
foto: Promo
foto: Promo

Bolivudski blokbuster "Oopiri", remake čuvenog francuskog filma "Nedodirljivi", koji je prošle godine sniman na ulicama Beograda, u prvim danima prikazivanja postigao je izuzetan uspeh.

 

Film "Oopiri", koji se trenutno prikazuje u preko 1000 bioskopa u Indiji, za samo tri nedelja videlo je preko 3,5 miliona gledalaca!

 

U znak zahvalnosti Beogradu, indijska produkcijska kuća PVP films napravila je montažu scena snimanih u našem glavnom gradu sa porukom “Beograde, hvala na ljubavi i podršci”.


 

Film "Oopri" je ujedno i prvo ostvarenje indijske produkcije koje je snimano u Srbiji. U glavnim ulogama su velike indijske zvezde Akineni Nagarjuna i Karti Sivakumar, ili kako kažu producenti "indijski Harison Ford i Tom Kruz". Radnja prati život milijardera vezanog za invalidska kolica, kome dolazi novi staratelj da brine o njemu, njihove različite poglede na svet i prijateljstvo koje se rađa izmedju dvojice naizgled nespojivih ljudi.

 

Indijska filmska produkcija je najveća na svetu, a po broju snimanih filmova, nadmašuje i Holivud.

 

Snimanje u Beogradu je trajalo dvadeset dana, a velika filmska ekipa (samo iz Indije bilo je više od 80 članova) privlačila je pažnju mnogih Beograđana, koji su ostajali bez daha prateći vratolomije kaskadera po ulicama glavnog grada.

 

 

TAGOVI: FilmBeograd
makonda-tracker