Odbrojavanje može da počne

Ko je posetio psihijatra, a ko nije prošao audiciju: Otkrivamo vam dugo čuvane tajne sa snimanja filma "Odred otpisanih"

0
Ostalo je još pet dana do premijere filma „ Odred Otpisanih”.
foto: Promo
foto: Promo

Ovaj dugo očekivani film nastao u produkciji studija Warner Bros. Na velika platna donosi najpopularnije likove iz univerzuma DC Comics-a. Kako se premijera bliži a uzbuđenje raste sve se više postavljaju pitanja šta je zapravo „Odred otpisanih" mi ćemo Vam ovom prilikom otkriti neke tajne ovog filma, ali ćete za potpuno otkrovenje morati da odete u najbliži bioskop.

 

1. Svi likovi iz ovog filma imaju jednog glavnog protivnika, a to je Betmen koji ih je i stavio iza rešetaka.

 

2. Džared Leto je toliko ušao u lik Džokera da je zadržao njegovu gestikulaciju i način govora čak i u pauzama snimanja.

 

3. Leto je na finalnoj klapi svojim kolegama kupio poklone u stilu Džokera: pacova, prave metke, palicu...

 

4. Snimanje filma kao i rad sa glumcima je bio toliko naporno, a reditelj filma Dejvid Ajer toliko zahtevan u smislu zahteva za razumevanje likova da je na setu konstantno bio prisutan psihijatar koji je bio zadužen da pomogne glumcima da prebrode rad.

 

foto: Promo

 

5. Džokerov auto „ Džokermobil“ glumio je preradjeni Infininity G35 Vaydor.

 

6. Prvi film baziran na stripu čija je osnovna radnja bazirana na negativcima.

 

7. Reditelj je uporedio film kao strip verzija „Dvanaest žigosanih"

 

8. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Daniel Craig, Matthew McConaughey, Johnny Depp, Colin Farrell, Keanu Reeves, Oscar Isaac, Jason Statham, Idris Elba, Matt Damon, Joseph Gordon-Levitt, Alexander Skarsgård, Ewan McGregor, Robert Pattinson, Michael Fassbender, svi oni su se prijavili na audicije za uloge u filmu.

 

Film je režirao David Ayer koji je i autor velikih bioskopskih hitova Fury i Sabotage. Ayer je sam po sebi garancija vrhunskog filma koji je i u Odredu otpisanih pokazao sve svoje kvalitete i napravio film koji se uveliko razlikuje od drugih superherojskih filmova.

 

foto: Promo

 

Film Odred otpisanih  stiže u bioskope 03.avgusta a karte su već u prodaji. 

makonda-tracker