Film o ekstremnim sportovima Savršeni trenutak

Film Savršeni trenutak koji prati svet ekstremnih sportova, premijerno će biti prikazan u Beogradu devetog februara u bioskopu Kolosej.
0
1 / 2 Foto: Promo

MCF MegaCom Film najavljuje premijeru filma Savršeni trenutak, novog ostvarenja iz produkcije Perfect Moment, koja prati svet ekstremnih sportova. Kroz kadrove snimljene na zadivljujućim lokacijama širom sveta, film pokušava da uhvati trenutak u kome ekstremni sportisti pomeraju granice mogućeg i izvodljivog.

Premijera u Beogradu, koja je zakazana za deveti februar, predstavlja svojevrsni praznik za ljubitelje ekstremnih sportova, jer se dešava u isto vreme kad i premijera ovog filma u većim gradovima širom sveta. To je ujedno eksluzivna i jedina prilika da se ovaj film vidi u bioskopu u Srbiji.

 Savršeni trenutak je snimljen digitalnom tehnologijom. Prikazivanje je predviđeno u digitalnoj sali multipleksa Kolosej što omogućava jedinstveni bioskopski doživljaj. Cena pojedinačne karte za premijeru je 340 dinara. Za grupne posete od preko 20 osoba cena karte po osobi je 230 dinara.

makonda-tracker