Prva svetska IMAX premijera na otvorenom

Premijerno 20. jula: Star Trek - Izvan granica (FOTO + VIDEO)

0
Svetska premijera filma "Star Trek - Izvan granica" održaće se 20. jula na Comic-Conu u San Dijegu u IMAX formatu u saradnji sa simfonijskim orkestrom San Dijega i IMAX korporacijom, objavili su danas Paramount Pictures, Skydance, Bad Robot i reditelj Džastin Lin.
foto: Promo
foto: Promo
Majk Đakino

foto: Promo
foto: Promo
Džastin Lin
foto: Promo
foto: Promo

Mi smo i privilegovani i uzbuđeni što su Paramount Pictures, Skydance i Bad Robot odabrali da ispoštuju fanove tako što će premijeru novog nastavka Star Treka održati upravo na Comic-Conu ovog leta", izjavio je portparol Comic-Cona, Dejvid Glenzer.


"Star Trek – Izvan granica", željno iščekivani nastavak globalno popularne Star Trek franšize, koju je stvorio Džin Rodenberi, a ponovo oživeo Džej Džej Abrams 2009, vraća se s rediteljem Džastinom Linom ("Paklene ulice") koji režira ovo epsko putovanje U.S.S. Enterprajza i njegove neustrašive posade. U filmu "Izvan granica", posada broda istražuje najudaljenije predele neistraženog svemira, gde će se susresti s misterioznim novim neprijateljem koji će i njih i sve ono za šta se Federacija zalaže staviti na test.
makonda-tracker