Avatar i dalje obara rekorde

0
Film Avatar u petoj nedelji prikazivanja i dalje ubedljivo drži prvo mesto američke boks ofis liste. Tokom proteklog vikenda inkasirao je 41.3 miliona dolara samo u Americi, što sada čini ukupnu zaradu na svetskom nivou od milijardu i 602 miliona dolara.

Film kompanije 20th Century Fox se nalazi na drugom mestu filmova sa najvećom ostvarenom zaradom ikada, mada je sasvim izvesno da ce prestići dosadašnjeg rekordera, film Titanik. U našim bioskopima film Avatar do sada je videlo više od 130.000 gledalaca.

Na drugom mestu američke boks ofis liste debitovao je film Knjiga spasa sa vrlo dobrom posetom i zaradom od 31.6 miliona dolara. Postapokaliptična priča filma prati usamljenog Elija, koji se lutajući Amerikom bori kako bi sačuvao knjigu koja u sebi nosi tajne spasenja i ključ za iskupljenje čovečanstva. Knjigu koju poseduje, želi i gospodar malog grada, koji je odlučan da pomoću nje kontroliše preživele stanovnike. Ulogu Elija tumači oskarovac Denzel Vošington, a pored njega igraju Geri Oldman, Mila Kunis i Rej Stivenson.

U našim bioskopima film Knjiga spasa počinje da se prikazuje od 18. marta.

TAGOVI: Avatar
makonda-tracker