Matori džukci stižu u bioskope

0
Komedija sa Robinom Vilijamsom i Džonom Travoltom premijerno se prikazuje desetog januara u Koloseju, a u redovnoj bioskopskoj distribuciji biće od 14. januara 2010.

Dvojici najboljih prijatelja – jedan je razveden i nesrećan u ljubavi, a drugi je neženja uvek spreman za zabavu – život će se promeniti iz korena kada neočekivano dobiju na staranje sedmogodišnje blizance u trenutku kada treba da sklope posao života. Neženje koje nisu toliko lude za decom neće se lako snaći u čuvanju blizanaca, već će zapadati u debakl za debaklom, što će ih možda dovesti i do odgovora šta je zaista važno u životu.

Glavne zvezde filma su Robin Vilijams  u ulozi Dena, radoholičara koji se bolje snalazi s brojkama nego sa ljudima i Džon Travolta u ulozi Čarlija, neženje koji je uvek spreman za zabavu i koji voli svoj život takav kakav jeste. Keli Preston igra Viki, Denovu staru ljubav koja će iznenada objaviti Denu da ima blizance nakon što je tu informaciju držala u tajnosti sedam godina; Set Grin igra entuzijastičnog zaposlenog u njihovoj kompaniji za sportski marketing s karijerom u usponu. Nove zvezde Ela Blu Travolta i Koner Rejburn igraju blizance. U filmu se još pojavljuju i Rita Vilson, Met Dilon i pokojni Berni Mek.

 

Pogledajte trejler:

makonda-tracker