Bjelogrlić nastavlja snimanje filma Montevideo, Bog te video!

0
Zbog izuzetno loših vremenskih uslova u prethodne dve nedelje odloženo je planirano snimanje rediteljskog prvenca Dragana Bjelogrlića, filma i TV serije Montevideo, Bog te video! u Barandi, gde se snimaju scene stare Čubure.Snimanje će biti nastavljeno u drugo

Projektom Montevideo, Bog te video! obeležava se 80 godina od Prvog svetskog prevenstva u fudbalu i više od toga – osam decenija od najvećeg uspeha jugoslovenskog i srpskog fudbala – osvajanja trećeg mesta na Prvom svetskom prvenstvu u Montevideu, u Urugvaju, 1930. godine.

Projekat se realizuje u produkciji kuće Intermedia Network, dok je izvršna produkcija filma i TV serije poverena kući Cobra film. Film i serija su režiserski debi glumca Dragana Bjelogrlića, a  scenario za film i tv seriju potpisuje Srđan Dragojević. 

Planirano je da svi delovi multimedijalnog projekta Montevideo, Bog te video! budu realizovani tokom 2010. godine kada se obeležava 80 godina od održavanja prvog Mondijala i istorijskog uspeha naše reprezentacije u Montevideu 1930-te. U godini fudbala i u atmosferi entuzijazma pred odlazak srpske reprezentacije na Svetsko prvenstvo u Južnu Afriku.

 

 

makonda-tracker