Ostavlja bez daha

Ti mene nosiš: Crnogorski predstavnik za Oskara stiže na redovne repertoare u Srbiji (FOTO)

0
Jedan od filmova koji je pobrao najbolje kritike u poslednje vreme, Ti mene nosiš, crnogorski predstavnik za Oskara, rediteljke Ivone Juka, od 7. aprila naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru u Srbiji.
Foto: Promo
Foto: Promo
Vojislav Brajović
Lana Barić Nataša Janjić Helena Beljan Lana Barić



Jako se radujem što će napokon i publika širom Srbije imati prilike da pogleda film Ti mene nosiš, rezultat regionalne koprodukcije u kojoj su učestvovale Hrvatska, Srbija, Slovenija i Crna Gora. Naši srpski partneri su Sloane Film Production, a post-produkcija filma rađena je većinski u Beogradu. Tu je, naravno, i Voja Brajović, sa kojim mi je bila velika čast sarađivati. Rad sa glumcem takvog kalibra mogu shvatiti kao veliki kompliment Ivona Juka

Radnja filma prati očeve i njihove ćerke, obične ljude, koji neretko očekuju od svojih voljenih da se menjaju, ne razmišljajući pritom da bi promena trebalo da potekne od njih samih. To je univerzalna tema, nešto sa čime se svi susrećemo, i to je jedan od razloga zbog kog je Ti mene nosiš naišao na pohvale gde god je prikazan. Ništa drugačije nije bilo ni nakon projekcije filma na FEST-u, gde smo čuli izvrsne komentare filmskih kritičara, a sad nestrpljivo očekujemo i reakciju publike.



Dore, Ives i Nataše









TAGOVI: Film
makonda-tracker