Planeta 51 u bioskopima

0
Animirani film Planeta 51, koji je sinhronizovan na srpski jezik, premijerno će biti prikazan u četvrtak, trećeg decembra u Dvorani Doma Sindikata, u projekcijama od 16.30 i 18.15h
foto: promo
foto: promo

Glavne uloge su pripale našim poznatim glumcima Ivanu Bosiljčiću i Nebojši Milovanoviću, a kao specijalni gost u ulozi TV reportera našao se naš poznati voditelj Igor Brakus.

Ivan Bosiljčić je glas pozajmio kapetanu Čarlsu Čaku Bejkeru, američkom astronautu koji je proputovao milione milja da zabode zastavu na planetu... koja je već naseljena!

Nebojša Milovanović je pozajmio glas Lemu, simpatičnom šesnaestogodišnjem dečaku s Planete 51 koji će uz pomoć Čaka shvatiti da život nije samo slepo praćenje pravila, posebno ako želiš da spasiš planetu. Režija sinhronizacije poverena je Laku Nikoliću, a u sporednim ulogama su se našli Marko Marković, Nataša Balog, Milan Antonić i drugi.

Animirani flm Planeta 51 je velika avanturistička komedija koja govori o obrnutoj invaziji vanzemaljaca. Šesnaestogodišnji Lem  živi na Planeti 51, u blaženom svetu sa kućicama u cveću koji mnogo podseća na Ameriku iz ’50-tih godina. Srećan je u svom bezbednom, predvidivom svetu i vreme provodi maštajući o tome da vodi lokalni planetarijum i da se zabavlja sa devojkom iz komšiluka, Nirom.

Jednoga dana, iznenada, sa planete udaljene milione milja, astronaut kapetan Čarls Čak Bejker, sleteće u svom svemirskom brodu u Nirino dvorište u sred porodičnog roštilja. Nesvesan okoline, izaći će ponosno iz svog broda uživajući u svom Velikom Momentu. Trijumfalno će zabosti zastavu, okrenuće se...i shvatiće da zeleni stanovnici Planete 51 zabezeknuto bulje u njega. Panično će pobeći i utočište naći, sasvim slučajno, u planetarijumu u kome Lem radi.

Njih dvojica će postepeno prevazići početni strah i postati prijatelji. Lem će pristati da sakrije Čaka od paranoične vojske Planete 51 koja je odlučna u tome da uhvati vanzemaljca jer je ubeđena da je njegova misija da ih uništi. Ali sve što Čak želi je da stigne do svemirske letilice pre nego što se vrati na Zemlju bez njega. I tako će uz pomoć Lema i njegovih drugara, dvojice ne baš pametnih vojnika, razdražljivog ali pouzdanog robota istraživača, Rovera, Čak i njegova ekipa krenuti u trku s vremenom kako bi stigli do letelice pre nego što bude kasno...

makonda-tracker