Mlad mesec pustoši svetske blagajne

0
Film Sumrak saga: Mlad mesec već drugu nedelju za redom nalazi na prvom mestu američke box office liste sa ukupnom zaradom od 230,6 miliona dolara

Nastavak priče o tinejdž romansi između vampira i smrtnice beleži fantastične rezultate i prva mesta na box office listama svuda u svetu, tako da je za samo deset dana prikazivanja ukupno zaradio 473.7 miliona dolara.

Film Sumrak saga: Mlad mesec se pretpremijerno prikazuje od 26. novembra u bioskopima Tuckwood Cineplex, Ster Cinemas i Kolosej, a sa redovnim prikazivanjem kreće od trećeg decembra.

Poslednje filmsko ostvarenje reditelja Rolanda Emeriha 2012 se ovog vikenda nalazi na trećem mestu box office liste u Americi, gde je nakon tri nedelje prikazivanja ukupno zaradio 139 miliona dolara. Filmski spektakl 2012 se u domaćim bioskopima prikazuje od 12. novembra.

Otkačena komedija Dobro došli u Zombieland s Vudijem Harelsonom u glavnoj ulozi, koja se od četvrtka nalazi na redovnom repertoaru naših bioskopa, u Americi je do sada zaradila 74,8 miliona dolara.

 

 

makonda-tracker