Uskoro Nine Roba Maršala

0
Film baziran na autobiografiji Federika Felinija i Tonijima ovenčanom brodvejskom mjuziklu u decembru stiže u svetske i naše bioskope

Film Nine baziran je na knjizi Artura Kopita, nastaloj na osnovu italijanskog komada Marija Fratija koji je bio inspirisan Felinijevim autobiografskim filmom 8 i po. Originalni brodvejski mjuzikl Nine postavljen je 1982. godine i osvojio pet Toni nagrada. U filmu reditelja Roba Maršala Nine, okupljene su velike holivudske dive poput Nikol Kidman, Penelope Kruz, Marion Kotijar, Kejt Hadson, Stejsi Ferguson, Džudi Denč, Sofije Loren i glumac Danijela Dej Luisa.

Danijel Dej Luis igra slavnog reditelja Gvida Kontinija kojisnima novi film trudeći se da balansira između velikog broja žena u svom životu – supruge Luize, prelepe ljubavnice Karle, glavne filmske muze Klaudije, prisne prijateljice i kostimografkinje Liliane, poznate novinarke Stefani, ljubavi iz detinjstva Saragine i majke.

Film Nine startuje u Njujorku i Los Anđelesu 18. decembra, od 25. Decembra počeće da se prikazuje u bioskopima širom sveta, a krajem januara stiže u naše bioskopske dvorane.

U susret filmu Nine pogledajte deo atmosfere sa snimanja ovog spektakularnog mjuzikla preko sledećeg linka:

http://www.youtube.com/watch?v=fISJS3d4vCc

Trejler možete pogledati preko linka:

http://www.youtube.com/watch?v=tGE2647oQ-Y

Trejler sa Kejt Hadson:

http://www.youtube.com/watch?v=pHxhf-_m5UM

makonda-tracker