Zverka vara trudnu Keri

0
Novi detalji radnje dugoiščekivanog nastavka filma Seks i grad, koji bi u svetske bioskope trebalo da stigne u maju sledeće godine, procureli su u javnost i oduševili fanove slavnih Njujorčanki

Iako filmska kuća Warner Bros drži u tajnosti radnju filma, izraelske novine Yedioth Ahronoth tvrde da imaju uvid u scenario i da će publika u drugom delu filma imati prilike da uživa u bračnim nevoljama glavne junakinje Keri Bredšou. Prema ovom izvoru, finansijska kriza izazvaće potrese i u životima popularnih Njujorčanki. Dok će se Samanta i Miranda suočiti sa ozbiljnim finansijskim problemima, Keri će morati da se razdvoji od svog ljubljenog muža, jer će Zverka bankrotirati i otputovati u London u pokušaju da zaradi nešto novca. Keri će saznati dve važne stvari – prvo da ju je Zverka prevario, zbog čega će ga ostaviti, a drugo da sa njim očekuje bebu.

Da sve u scenariju nije tako crno, pokazaće venčanje Kerinog prijatelja, homoseksualca Stenforda Bleča, na kome će veličanstvena Lajza Mineli izvesti Bijonsin hit Single Ladies.

makonda-tracker