Bioskopski provod

Evo kako su poznati proveli na ponoćnoj projekciji filma Star wars - Buđenje sile

Sinoć je održana ponoćna premijera filma Star wars – Buđenje sile, u čak 32 bioskopske sale širom Srbije.
0
1 / 7 Foto: Promo

bioskop Cineplexx Ušće Shopping Center ovom prilikom ugostio mnogobrojne fanove ovog serijala u svih svojih 11 sala. Iste noći, bioskop Cineplexx Delta City prodao je punih pet sala a bioskop Roda Cineplex na Banovom Brdu rasprodao je tri sale. Novosadski fanovi STAR WARS franšize su napunili čak pet sala bioskopa Arena Cineplex.
 
Atmosfera u bioskopima je bila zaista nesvakidašnja. Fanovi su na premijeru došli satima ranije, jer je uzbuđenje ipak bilo preveliko da se ne podeli sa ostalima. Mnogi su bili kostimirani u svog omiljenog junaka iz ranijih filmova ove popularne franšiže, neki su čak poneli i mačeve kojima su obasjavali holove navedenih bioskopa, a svi su imali barem neko obeležje iz filma, što je sve zajedno učinilo da ovo bude zaista najemotivnija, najposećenija i svakako najveselija premijera ove godine u Srbiji.
Ono što je svakako zaokupilo pažnju je dolazak celokupnih porodica na ovo dešavanje, što je najbolji dokaz za to da je STAR WARS – BUĐENJE SILE namenjen širokom auditorijumu, i da je zabava zagarantovana za sva generacije.
 
Ukoliko ste propustili premijeru ovog blokbastera, savetujemo vam da što pre rezervišete svoje karte za jednu od projekcija ovog vikenda, jer će, sudeći po reakcijama publike koja je sinoć odgledala ovaj film, on definitivno puniti bioskopske sale u narednom periodu, do poslednjeg mesta.

makonda-tracker