Premijera Božićne priče

Film Božićna priča biće premijerno prikazan u nedelju, 15. novembra u Sava Centru, sa projekcijama od 17 i 19 časova
0
1 / 3 Foto: Promo

Diznijeva Božićna priča, uzbudljiva vožnja za sva čula kakvu je zamislio oskarovac, reditelj Robert Zemekis, uhvatila je fantastičnu srž klasične Dikensove priče u neverovatnom filmskom ostvarenju.

Ebenizer Skrudž, započinje Božić u standardnom neraspoloženju, u istresanju na svog vernog pomoćnika i svog razdraganog nećaka. On će kasnije susresti duha njegovog bivšeg poslovnog partnera Džozefa Marlija koji plaća za svoju okrutnost u zagrobnom životu. Marli se nada da će pomoći Skrudžu da izbegne sličnu sudbinu i govori mu da će ga posetiti tri duha. Ali kada ga duhovi prošlosti, sadašnjosti i budućnosti odvedu na putovanje koje će mu otvoriti oči i pokažu mu istinu koju on ne želi da prihvati, moraće da otvori srce kako bi ispravio sve godine mrzovolje pre nego što bude prekasno.

Zvezdanu glumačku postavu predvodi multitalentovani glumac Džim Keri koji igra nekoliko ključnih uloga. Pored Ebenizera Skrudža u različitim životnim dobima, Keri oživljava i likove duhova božićne prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Keriju se pridružuje šarenolika ekipa nadarenih glumaca. Geri Oldman igra Skrudžovog napaćenog radnika, Boba Krečita, njegovog malog i bolesnog sina Malog Tima, kao i duha Džozefa Marlija, Skrudžovog pokojnog poslovnog partnera. Kolin Firt igra Freda, Skrudžovog razdraganog, dobrodušnog nećaka. Robin Rajt Pen igra Belu, Skrudžovu ljubav iz mlađih dana i Fen, Skrudžovu sada pokojnu sestru.

makonda-tracker