Bosiljčić i Milovanović sinhronizuju Planetu 51

0
Glavne uloge u sinhronizaciji filma Planeta 51 pripale su našim poznatim glumcima Ivanu Bosiljčiću i Nebojši Milovanoviću, a kao specijalni gost u ulozi TV reportera našao se naš poznati voditelj Igor Brakus
foto: promo
foto: promo

Ivan Bosiljčić će glas pozajmiti kapetanu Čarlsu Čaku Bejkeru, američkom astronautu koji je proputovao milione milja da zabode zastavu na planetu... koja je već naseljena. Nebojša Milovanović će pozajmiti glas Lemu, simpatičnom šesnaestogodišnjem dečaku s Planete 51 koji će uz pomoć Čaka shvatiti da život nije samo slepo praćenje pravila, posebno ako želiš da spasiš planetu! Režija sinhronizacije je poverena Laku Nikoliću, a u sporednim ulogama su se našli Marko Marković, Nataša Balog, Milan Antonić i drugi.

Planeta 51 je animirana avantura/komedija sa vanzemaljcima koja prati priču američkog astronauta kapetana Čarlsa Čaka Bejkera koji sleće na Planetu 51 misleći da je on prva osoba koja je tu nogom kročila. Na njegovo veliko iznenađenje, otkriće da je ova planeta naseljena malim zelenim ljudima koji srećno žive u blaženom svetu sa kućicama u cveću koji mnogo podseća na Ameriku iz 50-tih godina. Njihov jedini strah je da će taj svet ugroziti osvajači iz svemira poput Čaka. Uz pomoć robotskog saputnika Rovera i njegovog novog prijatelja Lema, Čak će morati da pronađe put kroz zadivljujuće ali i zbunjujuće predele Planete 51 kako bi izbegao da postane trajni stanovnik odeljka muzeja pod nazivom Osvajači iz svemira.

makonda-tracker