A kad brak nije lak stiže u bioskope

0
Posle premijere na L’Oreal Paris Cinemaniji komedija o parovima na bračnoj terapiji 12. novembra stiže i u bioskope
foto: promo
foto: promo

Dejv (Vins Von) i Roni (Malin Ekerman) su epicentar njihovog društva. Tokom godina oni su izgradili ispunjen život u kome su se posvetili deci, prijateljima i poslu.

Posle osam naizgled blaženih godina provedenih zajedno, Džejson (Džejson Bejtman) i Sintija (Kristen Bel) nalaze se na prekretnici. Nekada srećan par šokiraće njihove bliske prijatelje – Dejva i Roni, Džoija (Džon Favro) i Lusi (Kristin Dejvis) i Šejna (Fejzon Lav) i njegovu novu devojku Trudi (Kali Hok) – kad im objave da razmišljaju o razvodu. Kako bi spasili brak, posegnuće za jedinom preostalom opcijom.

Džejson i Sintija otkrivaju odmaralište Iden, tropsko rajsko ostrvo u Južnom Pacifiku koje je specijalizovano za opsežnu bračnu terapiju. Ali jedini način na koji to sebi mogu da priušte je da idu kao grupa i da na taj način dobiju popust. Situacija u kojoj svi dobijaju. Oni će dobiti preko potrebno savetovanje, njihovi prijatelji će moći da se izležavaju na belim peščanim plažama, odmaraju u saunama, voze skutere na vodi i da jednostavno uživaju.

Koliko god to primamljivo zvučalo, nema šanse da svi krenu... dok Dejv i Roni ne pristanu da idu. Četiri para će ipak krenuti ka raju, ka obećanoj uživanciju u tropskim predelima. Ali postoji jedna mala caka...

Ekipa saznaje da svi moraju da učestvuju u nesvakidašnjim tehnikama savetovanja koje koristi znameniti šaptač parovima Iden odmarališta – gospodin Marsel (Žan Reno). U njima moraju da učestvuju ili svi ili niko. A ako niko ne učestvuje, vratiće ih sve kući. Parovi uskoro saznaju da nije sve kako izgleda, posebno u njihovim međusobnim odnosima. Ono što sledi je urnebesno smešan i iskren pogled na svakodnevne probleme s kojima se suočavaju svi parovi.

makonda-tracker