Premijera

Igra u tami prvi put u bioskopu

0
Film Igra u tami će se na bioskopskim platnima prvi put prikazati večeras na svečanoj premijeri u 20 časova u Sava Centru i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Centar u 21 čas.
Foto: Promo
Foto: Promo

Film Igra u tami nastao je po istoimenoj drami Đorđa Milosavljevića koja se 4 sezone prikazivala u pozorištu Boško Buha. Ova ljubavna priča koja počiva na motivima pripovetke Ive Andrića, zapravo osvetljuje mnoge društvene probleme kao što su trgovina ljudima i prisilna prostitucija. 

Aska,koju glumi Tamara Dragičević, je naivna devojka koja se nalazi u opasnosti nakon što je Viktor Savić u ulozi Vuka  postepeno uvlači u svoje prljave poslove. Ipak, ona uspeva da u njemu probudi čovečnost, ljubav i želju za boljim životom. 



Viktora Savića Tamare Dragičević Vuk Kostić Borka Tomović
Vladica Milosavljević Nenad Nenadović Igor Damnjanović Miodrag Radonjić Srđan Maletić

Jug Radivojević Vuk Kostić Biti glumac, to je gospodski posao. Naučiš tekst, znaš kome se obraćaš i to treba da izneseš na najbolji mogući način. Posao producenta je, sa druge strane, užasno naporan i oduzima mnogo više vremena. Ja sam se toliko umorio od toga, ali mi je na pameti uvek bio krajnji cilj, a to je naša premijera i zbog toga sam sve te poteškoće ostavio iza sebe. 

Ušće Shopping Centru
makonda-tracker